Паспарту и Каширане

Освен рамкиране, предлагаме да сложим паспарту и да кашираме Вашите снимки. Двете услуги дават възможност за различна презентация на изображението.

Паспарту

Ако искате да подчертаете снимките си, съчетайте рамката с паспарту. Паспартуто прави изображението визуално по-привлекателно и го предпазва да не се допира до стъклото на рамката.

В нашата работилница за паспартута предлагаме изрязване на паспарту по ваш размер за деня!

Можете да избирате между голямо разнообразие от цветове на паспарту. Именно с богатата си палитра от цветове и нюанси, паспартуто служи за постигане на цветови баланс между изображението и рамката, както и между изображението и пространството, в което картината се поставя. Паспартуто дава така необходимия на картината „въздух“ и подпомага художественото оформление. При оформлението можем да вложим изображението в двойни и тройни паспартута, създавайки по този начин търсен артистичен ефект.

Каширане

Много добър завършен вид на всяка снимка се придава и чрез каширането. Каширането на снимка на пенокартон позволява да изложите само изображението без рамка в избараното то Вас пространство. По този начин не е необходимо снимката да се поставя в рамка или паспарту. Каширани върху пенокартон, Вашите снимки могат да бъдат окачени бързо и лесно на всяка стена, независимо от техния размер.

Размери на паспартиране и каширане

Размери Цена
До 15 х 21 см. 3.50 лв.
До 20 х 30 см.  5.00 лв.
До 30 х 40 см. 7.90 лв.
До 40 х 60 см. 15.90 лв.
До 50 х 70 см.  21 лв.
До 70 х 100 см. 30.00 лв.

Подчертайте Вашите снимки и създайте различна презентация на изображението чрез паспартиране и каширане. Изпратете снимката, на която искате да сложим паспарту или да кашираме! Изберете предпочитан от Вас размер! Отбележете ефекта, който искате да постигнете чрез паспартиране и/или каширане! Ние ще се съобразим с Вашите желания и изисквания и ще предложим най-доброто и подходящо оформление на Вашата снимка! Пишете ни или се обадете на телефони: +359 886 34 84 57 и +359 889 53 06 13

Споделете идеи, желания, изисквания и въпроси